Dormex Slaapcomfort, de officiële verdeler van de BEAUTYREST®  matrassen in België en Nederland.


Wij kunnen alle BEAUTYREST®  matrassen voor de Europese markt leveren.


Collectie Simmons & Beautyrest in onze showroom:
- Beautyrest Luxury - Diamond
- Beautyrest Luxury - Gold
- Beautyrest Luxery Topper
- Beautyrest Black - Golden Hill
- Beautyrest Black - Brooklyn
- Beautyrest Black Topper
- Beautyrest Sensory - Energy
- Beautyrest Sensory - Feeling
- Beautyrest Sensory Topper
- Simmons Duetto - Fascination


Collectie DormiLine:
- DormiCool
- DormiLatex Matras
- DormiCoil Matras
- Dormiline Latex Topper
- Dormiline Visco Topper


Waarom voor Beautyrest®  kiezen:
1. INNOVATIE - KWALITEIT - GESCHIEDENIS  Hoe hebt U geslapen? Dat is de vraag die ons al decennia lang drijft. Beter slapen is waarom we in 1925 de eerste Pocketed Coil®, de pocketveer uitgevonden hebben en waarom we nog steeds de weg effenen met nieuwe matras-technologieën. Het draait allemaal om onze visie om te zetten in kwaliteitsproducten die u helpen om een heerlijke en gezonde BEAUTYREST® te hebben.


2. WIJ DROMEN GROOT ZODAT U DAT OOK KUNT  Je wordt niet een van de oudste matrassenbedrijven ter wereld zonder ook niet de meest innovatieve te zijn.  Al ruim een eeuw leiden wij de matrassen-industrie d.m.v. baanbrekende matrassen, waardoor het lijkt dat andere matrassenbedrijven aan het slapen zijn op het werk.

3. ZET HET PIEKEREN TE RUSTEN Beautyrest® matrassen helpen mensen over de hele wereld beter te slapen.   Dus als kwaliteit iets is waar U wakker van ligt, wees gerust, op een BEAUTYREST® matras slaapt U als een roos.  We staan met trots achter onze producten, zodat U goed kunt slapen.

4. ONS VERHAAL IS GEEN GEEUW Beautyrest® heeft al twee eeuwwisselingen meegemaakt.  Onze matrassen waren aan boord van de Titanic. In 1925 introduceerden we wereldwijd de BEAUTYREST® matras terwijl de motorfiets en auto's steeds meer zichtbaarder werd in het straatbeeld. Ja ja, we hebben al wat dingen gezien.  Maar morgen is altijd een nieuwe dag - en als je op een Beautyrest matras slaapt, is het meestal een geweldige dag.

5. SLAPEN HOEFT NIET ONBETAALBAAR TE ZIJN.  Kom daarom langs, wij begeleiden U graag naar het slaapsysteem of de matras die U verdient. En dit aan zeer betaalbare prijzen.

MATRASSEN
links links
Webdesign Antwerpen by I Com