Dormex Slaapcomfort, de officiële verdeler van de SIMMONS® & BEAUTYREST®  matrassen in België en Nederland.


"Simmons® & Beautyrest® combineert knowhow en ultramoderne technologieën. Simmons is sinds 1870 uitgegroeid tot de toonaangevende specialist in comfort en welzijn. Het merk biedt een onmisbaar en ecologisch verantwoord assortiment! Bezorgd over ieders slaap, biedt de Simmons-collectie verschillende matrasmodellen, voor ieders comfort op maat! Simmons & Beautyrest matrassen zijn op maat en handgemaakt."


Wij kunnen alle Simmons® & Beautyrest®  matrassen voor de Europese markt leveren.


Onze Collectie:
- Beautyrest Luxury - Diamond
- Beautyrest Luxury - Gold
- Beautyrest Luxery Topper
- Beautyrest Black - Golden Hill
- Beautyrest Black - Brooklyn
- Beautyrest Black Topper
- Beautyrest Sensory - Energy
- Beautyrest Sensory - Feeling
- Beautyrest Sensory Topper
- Simmons Duetto - Fascination


Waarom voor Beautyrest® kiezen:
1. INNOVATIE - KWALITEIT
Hoe hebt U geslapen? Dat is de vraag die ons al decennia lang drijft. Beter slapen is waarom we in 1925 de eerste Pocketed Coil®, de pocketveer uitgevonden hebben en waarom we nog steeds de weg effenen met nieuwe matras-technologieën. Het draait allemaal om onze visie om te zetten in kwaliteitsproducten die u helpen om een heerlijke en gezonde BEAUTYREST® te hebben.


2. WIJ DROMEN GROOT ZODAT U DAT OOK KUNT  Je wordt niet een van de oudste matrassenbedrijven ter wereld (sinds 1870) zonder ook niet de meest innovatieve te zijn.  Al ruim een eeuw leiden wij de matrassen-industrie d.m.v. baanbrekende matrassen, waardoor het lijkt dat andere matrassenbedrijven aan het slapen zijn op het werk.

3. ZET HET PIEKEREN TE RUSTEN Simmons® & Beautyrest® matrassen helpen mensen over de hele wereld beter te slapen.   Dus als kwaliteit iets is waar U wakker van ligt, wees gerust, op een Simmons & Beautyrest matras slaapt U als een roos.  We staan met trots achter onze producten, zodat U goed kunt slapen.

4. ONS VERHAAL IS GEEN GEEUW Simmons® & Beautyrest® heeft al twee eeuwwisselingen meegemaakt.  Onze matrassen waren aan boord van de Titanic. In 1925 introduceerden we wereldwijd de BEAUTYREST® matras terwijl de motorfiets en auto's steeds meer zichtbaarder werd in het straatbeeld. Ja ja, we hebben al wat dingen gezien.  Maar morgen is altijd een nieuwe dag - en als je op een Beautyrest matras slaapt, is het meestal een geweldige dag.

5. SLAPEN HOEFT NIET ONBETAALBAAR TE ZIJN.  Kom daarom langs, wij begeleiden U graag naar het slaapsysteem of de matras die U verdient. En dit aan zeer betaalbare prijzen.

MATRASSEN
links links
Webdesign Antwerpen by I Com