Matras advies

Home » Beautyrest matras

Wilt u een Beautyrest matras kopen van het merk Simmons? Dan gaat u de juiste keuze maken! Dormex uit Wuustwezel is een officiële verdeler in België en Nederland van de Beautyrest matras van Simmons en garandeert u bovendien de beste prijsgarantie op het volledige Beautyrest gamma. Wij hebben jarenlange ervaring in de beddenindustrie en weten als geen ander wat u allemaal nodig heeft voor een ultieme nachtrust.

Een Beautyrest matras is de beste keuze voor een ultieme nachtrust

Als u beslist heeft om bij onze deskundige matrassenwinkel een Beautyrest matras van Simmons te kopen, dan kiest u voor een uitstekende matras die ontwikkeld is in samenwerking met gespecialiseerde kinésisten en fysiotherapeuten. Deze matrassen zijn gemaakt volgens strikte Europese kwaliteitscriteria en zijn bovendien hypoallergeen. Simmons is het oudste matrassenmerk ter wereld en garandeert u al bijna 150 jaar echt vakmanschap. Het maakt dus niet uit welke Beautyrest matras van Simmons u gaat kopen, een ultieme nachtrust is gegarandeerd!

Veel meer dan een matrassenwinkel alleen

Dormex is niet alleen een professionele matrassenwinkel waar u een hoogwaardige Beautyrest matras van Simmons kunt kopen; u klopt ook bij ons aan als u nood heeft aan professioneel slaapadvies. Bovendien vindt u in onze showroom ook verschillende soorten kussens, donsdekens, matrassen met pocketveringen, lattenbodems en boxsprings terug.

Vraag meer informatie aan onze slaapspecialisten

Wilt u een Beautyrest matras kopen van het gerenommeerde merk Simmons? Of bent u op zoek naar een handgemaakte boxspring? Dan bent u hiervoor op de juiste plek bij Dormex, dé beddenspeciaalzaak in Antwerpen! U bent van harte welkom in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken en uit te testen en wordt steeds bijgestaan door een echte specialist met kennis van zaken. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 03 295 63 19 of door een e-mail te sturen naar inof@dormex.be. Wij staan u graag bij en begeleiden u naar een goede nachtrust.