Beddenspeciaalzaak Antwerpen

Home » Beddenspeciaalzaak Antwerpen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen? Dormex in Wuustwezel geeft u het nodige slaapadvies bij de aankoop van uw bed. U koopt bij ons kwaliteitsvolle matrassen en boxsprings die jaren meegaan. Een goed bed zorgt ervoor dat u bespaard blijft van rug- en nekklachten. Maak een afspraak voor uw slaapadvies.

Beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen met uitstekend slaapadvies

Bij de aankoop van uw nieuwe bed is het belangrijk dat u eerst alle matrassen en boxsprings op een correcte manier test. Onze slaapadviseur helpt u bij het maken van uw keuze. Een slaapadvies gebeurt in vier stappen:

  • Stap 1: U test het best bedden wanneer u volkomen ontspannen bent. Daarom verwelkomen we u op een ontspannen manier en gaan we samen met u na wat uw wensen en noden zijn.
  • Stap 2: We gaan na wat uw natuurlijke slaaphouding is.
  • Stap 3: U test de verschillende bedden uit.
  • Stap 4: U kiest het bed dat het beste bij u past, inclusief lattenbodem.

Uw beddenspecialzaak voor kussens en bedtextiel nabij Antwerpen

Naast een goede matras of boxspring is het ook belangrijk om een ergonomisch kussen te kopen. In uw beddenspeciaalzaak in Wuustwezel, nabij Antwerpen, koopt u de volgende merken voor uw kussen of bedlinnen: Royal Textile, Soraya, H & L, Damai en Vinci.

Maak een afspraak voor slaapadvies

Droomt u van een perfecte nachtrust? Dormex is de beddenspeciaalzaak nabij Antwerpen die uw droom in vervulling laat gaan. Wanneer u een afspraak maakt op het nummer 03 295 63 19, krijgt u een uitgebreid slaapadvies. Uiteraard wandelt u ook gewoon tijdens de openingsuren binnen voor uw droombed.