Beddenwinkel Antwerpen

N

Wereldwijd bekend in top hotels

N

Para-medisch slaapadvies

N

Gratis levering in de BeNeLux

Home » Beddenwinkel Antwerpen

Wilt u een nieuw bed kopen bij een beddenwinkel in de buurt van Antwerpen? Dormex helpt u uw slaapervaring te optimaliseren. In onze showroom vindt u matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en donsdekens. We geven u altijd het gepaste slaapadvies.

Uw beddenwinkel nabij Antwerpen voor een uitzonderlijk slaapcomfort

Het kopen van een kwaliteitsvol bed in Antwerpen en omgeving start bij het gepaste slaapadvies. Onze slaapadviseur zorgt ervoor dat u een matras of boxspring koopt die aangepast is aan de noden van uw lichaam. Zo vermijdt u nek- en rugklachten. U wandelt onze winkel binnen tijdens de openingsuren of u maakt een afspraak. Dan heeft u de showroom voor u alleen en heeft u zeker voldoende tijd om alle matrassen en boxsprings te testen. Onze beddenwinkel nabij Antwerpen maakt tijd voor u, zodat u het juiste bed koopt.

Lattenbodems voor een natuurlijke slaaphouding

Wanneer u een nieuw bed gaat kopen, schaft u zichzelf uiteraard ook een lattenbodem aan. Bij Dormex, uw beddenwinkel nabij Antwerpen, bieden we verschillende lattenbodems aan. Deze ondersteunen tijdens het slapen uw natuurlijke slaaphouding, geven u voldoende stabiliteit en passen zich aan u aan. De lattenbodems ontlasten uw rug.

Geniet van luxemerken aan een betaalbare prijs

Bij Dormex kunt u een bed kopen binnen elke prijsklasse en van een hoogwaardige kwaliteit. In onze beddenwinkel nabij Antwerpen helpen we u bij het kopen van een bed dat voorzien is van de nieuwste slaapsystemen. Ontdek onze uitgebreide klantenservice in onze showroom en maak een afspraak voor een rondleiding op het nummer 03 295 63 19.

 

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Velden met een * zijn verplicht.