Beddenwinkel nabij Antwerpen

Home » Beddenwinkel Antwerpen

Wilt u een nieuw bed kopen bij een gespecialiseerde beddenwinkel in de buurt van Antwerpen? Dormex uit Wuustwezel helpt u uw slaapervaring te optimaliseren. In onze showroom vindt u onder andere matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en donsdekens. We geven u altijd het gepaste slaapadvies.

Uw beddenwinkel nabij Antwerpen voor een uitzonderlijk slaapcomfort

Het kopen van een kwaliteitsvol bed in Antwerpen en omgeving start bij het gepaste slaapadvies. Onze slaapadviseur zorgt ervoor dat u een matras of boxspring koopt die aangepast is aan de noden van uw lichaam. Zo vermijdt u nek- en rugklachten. U wandelt onze winkel binnen tijdens de openingsuren of u maakt een afspraak. Dan heeft u de showroom voor u alleen en heeft u zeker voldoende tijd om alle matrassen en boxsprings, zoals de Rimini of Roma, te testen. Onze beddenwinkel nabij Antwerpen maakt graag tijd voor u, zodat u zeker het juiste bed koopt.

Lattenbodems voor een natuurlijke slaaphouding

Wanneer u een nieuw bed gaat kopen, schaft u het best ook een degelijke lattenbodem aan. Bij Dormex, uw beddenwinkel nabij Antwerpen, bieden we verschillende lattenbodems aan. Deze ondersteunen uw natuurlijke slaaphouding tijdens het slapen, geven voldoende stabiliteit en passen zich aan u aan. Zo ontlast u uw rug en geniet u van een uitstekende nachtrust.

Geniet van luxemerken aan een betaalbare prijs

Bij Dormex uit Wuustwezel kunt u een bed van hoogwaardige kwaliteit kopen binnen elke prijsklasse. In onze beddenwinkel nabij Antwerpen helpen we u bij het kopen van een bed dat voorzien is van de nieuwste slaapsystemen. Ontdek onze uitgebreide klantenservice in onze showroom en maak een afspraak voor een rondleiding op het nummer 03 295 63 19. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan bereikt u ons ook door een e-mail te sturen naar info@dormex.be of door het contactformulier in te vullen.