Beste matras voor lage rugpijn

Home » Beste matras voor lage rugpijn

De beste matras voor lage rugpijn vindt u bij Dormex in Wuustwezel. De matrassen van Simmons passen zich zo aan uw lichaam aan dat uw rug wordt ontlast. U test al onze matrassen vrijblijvend in de toonzaal. Hierbij geven we u het gepaste slaapadvies en gaat u naar huis met een matras waarop u een goede nachtrust heeft.

De beste matras voor lage rugpijn is een Simmons

De Beautysleep-matrassen van Simmons hebben een kiné-fysiotherapeutische erkenning. Daardoor is dit de beste matras voor uw lage rugpijn. Bovendien geven wij u graag advies over wat de beste matras is bij rugklachten. Uw matras bestaat uit zes verschillende lagen:

  • AirFeel foam voor de duurzaamheid van uw matras
  • Een met foam ingekapselde rand
  • AirCool gel foam, zodat u vrij beweegt op uw matras
  • 725 pocketveren
  • GelTouch foam
  • Een vezel die ervoor zorgt dat u niet oververhit geraakt

Koop een goede lattenbodem bij uw luxueuze matras

Naast de beste matras voor uw lage rugpijn koopt u bij Dormex ook lattenbodems, die uw rug ondersteunen. De lattenbodems geven stabiliteit en passen zich aan uw slaaphouding aan. Zo bent u verzekerd van een gezonde slaap. U test al onze lattenbodems en matrassen in onze showroom in Wuustwezel. Hier krijgt u ook alle informatie om uw rug te sparen tijdens het slapen. Wilt u slaapadvies? Bel naar 03 295 63 19, stuur een e-mail naar info@dormex.be of vul het contactformulier in. Tevens bent u steeds welkom in onze winkel voor slaapadvies en voor de beste matras voor uw lage rugpijn.