Boxspring Antwerpen

N

Wereldwijd bekend in top hotels

N

Para-medisch slaapadvies

N

Gratis levering in de BeNeLux

Wilt u een goede boxspring kopen nabij Antwerpen? Kom dan naar Dormex in Wuustwezel. Naast uw ergonomische matras koopt u hier boxsprings die uw slaapkamer een warm en modieus gevoel geven. Ontdek in onze toonzaal de verschillende modellen voor uw slaapinterieur.

Bij Dormex kunt u een boxspring nabij Antwerpen kopen aan Belgische kwaliteit

Een mooi interieur draagt bij tot uw slaapcomfort. Kies daarom voor een luxueuze boxspring van Dormiline. Dit merk vervaardigt zijn boxsprings van hoogwaardige kwaliteit met de hand in België. In onze toonzaal staan heel wat modieuze modellen waarbij u een ruime keuze heeft aan stoffen, kleuren en hoofdborden. Ontdek alle mogelijkheden in onze toonzaal en kijk zeker ook eens naar onze acties.

Koop een ergonomische matras bij uw boxspring

Wanneer u bij Dormex langskomt om een boxspring nabij Antwerpen te kopen, raden wij u ook aan om een ergonomische matras aan te schaffen voor een optimale nachtrust. Al onze matrassen zijn ergonomisch en geschikt voor mensen met rugklachten. De Simmons matrassen zijn voorzien van 900 à 2140 pocketveren, die u individueel begeleiden tijdens uw slaap. U krijgt in onze showroom advies voor het kopen van uw matras en boxspring nabij Antwerpen. Zo weet u zeker dat u uw verdiende nachtrust krijgt.

Vraag naar uw slaapadvies

Wilt u een nieuwe boxspring die past in uw slaapkamer of wenst u een ergonomische matras? Wij helpen u graag verder in onze toonzaal. Bovendien is het mogelijk een afspraak te maken, zodat u ongestoord alle matrassen boxsprings bekijkt. Bel voor meer informatie en een afspraak naar 03 295 63 19.

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Velden met een * zijn verplicht.