Boxspring Rimini

Home » Boxspring Rimini

Boxspring Rimini is een duurzame boxspring die een echte eyecatcher is in uw slaapkamer. Wilt u weten of dit bed iets voor u is? Dan bent u steeds welkom in de showroom van Dormex in Wuustwezel. Hier kunt u ons assortiment bekijken en vergelijken. In welk bed droomt u binnenkort weg?

Boxspring Rimini zet de toon voor een sfeervol interieur

Houdt u van een sfeervol en rustig interieur, zeker in de slaapkamer? Dan is boxspring Rimini hét bed dat u moet hebben! Deze duurzame boxspring is een echte eyecatcher en zet de toon voor een sfeervol interieur. Boxspring Rimini is een kwaliteitsvol en duurzaam bed dat u meteen in huis moet halen als u op zoek bent naar de oplossing voor een zalige nachtrust. Tevens klopt u bij onze beddenwinkel uit Antwerpen aan als u op zoek bent naar degelijke matrassen en/of lattenbodems. Bovendien staan wij als dé slaapspecialist te allen tijde voor u klaar als u nood heeft aan gedegen slaapadvies.

Contacteer ons

Heeft u interesse in boxspring Rimini maar bekijkt en test u deze graag eens alvorens tot aankoop over te gaan? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers van Dormex uit Wuustwezel en maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom zodat u onze boxspring met eigen ogen kunt bekijken. Bel ons op het nummer 03 295 63 19, stuur een e-mail naar info@dormex.be of vul het contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder.