Boxspring Roma

Home » Boxspring Roma

U bent bij Dormex in Wuustwezel aan het juiste adres als u op zoek bent naar een specialist die een boxspring Roma aanbiedt. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de beddenindustrie en weten dus als geen ander welk bed het best aansluit bij uw slaappatroon. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor professioneel slaapadvies op maat.

Boxspring Roma geeft uw slaapkamer een tijdloze uitstraling

Met boxspring Roma geeft u het interieur van uw slaapkamer een levendige uitstraling. De Roma is een tijdloos model dat net zoals de Verona boxspring voorzien is van extra opbergruimte. Dit is ideaal om bijvoorbeeld beddengroep of andere spullen op een nette en handige manier in op te bergen. Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren en is dus helemaal naar uw wensen aan te passen. Tevens klopt u ook bij ons aan voor een handgemaakte boxspring of een boxspring voor rugklachten.

Bezoek onze showroom

Bent u van plan om een nieuwe boxspring aan te schaffen, zoals de Roma? Of bent u eerder geïnteresseerd in boxspring Sienna? Dan moet u in de showroom van Dormex te Wuustwezel zijn! Maak dus snel een afspraak zodat je ons aanbod aan boxsprings kunt komen bekijken en vergelijken. U contacteert ons eenvoudig door te bellen naar 03 295 63 19, door een e-mail te sturen naar info@dormex.be of door het contactformulier in te vullen.