Boxspring rugklachten

Home » Boxspring rugklachten

Bij Dormex koopt u een boxspring met een ergonomische matras om rugklachten te vermijden en te verminderen. Onze matrassen passen zich tijdens uw slaap aan uw lichaam aan, zodat u rug wordt ontlast. Ontdek uw boxspring voor een slaap zonder rugklachten in onze showroom in Wuustwezel.

Koop uw boxspring met ergonomische matras voor een nacht zonder rugklachten

Dormex is de officiële Belgische verdeler van Simmons-matrassen. Deze matrassen geven een luxueus slaapgevoel en ontlasten uw rug tijdens de nacht. De matrassen hebben 725 pocketveren die individueel bewegen en zo uw slaaphouding ondersteunen. Simmons heeft een kwaliteitslabel, uitgereikt door kinesisten en fysiotherapeuten in Frankrijk. In onze toonzaal helpen we u bij het kopen van uw matras en boxspring om rugklachten te vermijden.

Boxsprings in verschillende kleuren en stoffen

Naast matrassen om rugklachten te voorkomen verkopen we ook modieuze boxsprings. Onze boxsprings van Dormiline zijn met de hand in België vervaardigd. U kiest uit verschillende stoffen, kleuren en hoofborden. In onze toonzaal vindt u zeker een boxspring die bij uw slaapkamer past. Daarnaast vindt u ook bedlinnen en ergonomische kussens in ons gamma, zodat u slaapt in een mooie kamer zonder rug- of nekklachten.

Kom naar onze toonzaal in Wuustwezel

Ontdek al onze boxsprings, matrassen en andere producten voor een slaap zonder rugklachten in onze toonzaal. Wij geven u het gepaste advies over uw aankoop. Wenst u meer informatie? Bel dan naar 03 295 63 19.