Boxspring Schoten

Home » Boxspring Schoten

Bent u op zoek naar een boxspring voor uw slaapkamer nabij Schoten? Bij Dormex in Wuustwezel vindt u kwaliteitsvolle boxsprings voor elk interieur. Daarnaast verkopen we ook matrassen, lattenbodems, kussens en bedlinnen voor een zijdezachte slaap. Ontdek snel onze complete service en ontvang slaapadvies in onze showroom.

Een handgemaakte boxspring in uw slaapkamer in Schoten of omgeving

Bij Dormex in Wuustwezel vindt u in de toonzaal verschillende modellen boxsprings van Dormiline. Het unieke aan deze boxsprings is dat ze in België handgemaakt zijn. U heeft de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en hoofdborden. We geven u advies over de beste boxspring voor uw slaapkamer in Schoten of omgeving.

Slaapadvies bij uw nieuwe bed

Wenst u ook een nieuwe matras? Bij Dormex geven we u altijd vrijblijvend slaapadvies. We onderzoeken uw slaapgewoonten en op basis daarvan zoeken we naar de matras die het beste bij u past. Zo vermijdt u nek-en rugklachten en geniet u jaren van een gezonde slaap. In onze showroom heeft u uiteraard de mogelijkheid om de matrassen even uit de testen. U komt langs tijdens de openingsuren of u maakt een afspraak voor persoonlijk slaapadvies.

Kom langs in onze toonzaal

Kom naar onze toonzaal in Wuustwezel voor de boxspring voor uw slaapkamer in Schoten of omgeving. Wanneer u langs komt in onze toonzaal krijgt u een uitgebreide rondleiding langs de verschillende modellen. Nog vragen? Bel voor meer informatie naar 03 295 63 19.