Boxspring Torino

Home » Boxspring Torino

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvol nieuw bed, dan is een boxspring Torino zeker iets voor u! Hiervoor bent u bij Dormex in Wuustwezel aan het juiste adres. In onze gespecialiseerde beddenwinkel vindt u een ruim aanbod aan matrassen, boxsprings en diverse andere toebehoren. Bovendien klopt u ook bij ons aan als u nood heeft aan professioneel slaapadvies.

Het ultieme slaapcomfort in boxspring Torino

Heerlijk wegdromen, dat doet u in de Torino boxspring. In deze boxspring bent u verzekerd van hét ultieme slaapcomfort. Als het op een boxspring aankomt, heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de afmetingen en kleuren zodat uw Torino boxspring perfect binnen uw slaapkamerinterieur past. Verder is het ook een stevige lattenbodem van belang voor een goede nachtrust en hier adviseren wij u graag over. Heeft u geen Torino boxspring gevonden naar uw zin? Dan is de Sienna misschien eerder iets voor u. Wanneer mogen wij u in onze showroom verwelkomen?

Bezoek onze showroom en test de verschillende modellen uit

Bent u benieuwd of de Torino dé ideale boxspring is voor u? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Dormex in Wuustwezel en kom onze verschillende modellen uittesten. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 03 295 63 19, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@dormex.be. Wij ontvangen u met veel plezier en geven gepast slaapadvies op maat.