Ergonomische matras

Home » Ergonomische matras

Bij de beddenspecialist in Wuustwezel kiest u altijd voor een ergonomische matras. Dormex is een officiële verdeler van Simmons-matrassen. Deze matrassen vindt u ook terug in de meest luxueuze hotels ter wereld. We verzekeren u een goede nachtrust aan betaalbare prijzen.

Een ergonomische matras die uw rug ondersteunt

De matrassen van Simmons zijn van topkwaliteit en zijn in Frankrijk bekroond met een label door kinesisten en fysiotherapeuten. Uw ergonomische Simmons-matras heeft 725 pocketveren, die zich individueel aanpassen aan uw houding. Hierdoor heeft u een optimale verdeling van uw gewicht en vermijdt u drukpunten. Zo is uw rug en de rest van uw lichaam in volkomen rust en vermijdt u rug- en nekklachten. Bij Dormex verkrijgt u de volgende Simmons-matrassen:

  • Beautyrest Luxury
  • Beautyrest Black
  • Beautyrest Sensory
  • Simmons Duetto

Koop uw ergonomisch kussen voor een optimale slaap

Perfectioneer uw slaap met naast een ergonomische matras, het perfecte kussen van Soraya of Vinci. Test in onze showroom uw kussen uit in combinatie met uw nieuwe matras. Zo weet u zeker dat u het optimale slaapresultaat heeft. We geven u ook slaapadvies, zodat u zeker weet dat u het juiste kussen en ergonomische matras koopt. Wanneer u telefonisch een afspraak maakt, heeft u de toonzaal helemaal voor u alleen en nemen we de tijd om alles met u te overlopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de openingsuren langs te komen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar het nummer 03 295 63 19.