Handgemaakte boxspring

Home » Handgemaakte boxspring

Voor een handgemaakte en stijlvolle boxspring die bijdraagt aan een optimaal slaapcomfort, is er maar één adres: Dormex in Wuustwezel. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de beddenindustrie en weten dus als geen ander dat een goed bed de sleutel tot een goede nachtrust is. Kom dus zeker langs in onze showroom als u een handgemaakte boxspring wilt kopen.

Heerlijk wegdromen in een handgemaakte boxspring

Als u in onze professionele slaapwinkel binnenwandelt wanneer u op zoek bent naar een handgemaakte boxspring, kunt u rekenen op gedegen advies op maat. Dormex biedt een ruim aanbod aan boxsprings van Belgische makelij aan in meer dan 100 stoffen en kleuren. Omdat uw boxspring deel uitmaakt van het interieur van uw slaapkamer, heeft u bij ons de keuze uit 25 verschillende hoofdborden. U kunt uw boxspring dus volledig personaliseren naar uw wens. Bovendien ontvangt u bij ons ook professioneel advies over de juiste matras voor u.

Kom een boxspring uitkiezen

Wilt u uw slaappatroon verbeteren en bent u op zoek naar een hoogwaardige handgemaakte boxspring? Dan doet u er goed aan om een bezoek te brengen aan de showroom van Dormex in Wuustwezel. Maak hiervoor snel een afspraak door te bellen naar 03 295 63 19. U kunt dan in alle rust onze verschillende boxsprings bekijken en vergelijken. Verder zijn wij ook te bereiken via info@dormex.be of via het contactformulier.