Klantenreacties

Wij dragen een goede klantenservice hoog in het vaandel, lees hier enkele klantenreacties:

Hallo Chris, Het was om te zeggen dat we héél tevreden zijn met de matras (Beautyrest Luxury Gold) die we bij u gekocht hebben. We slapen er heel goed op.
Fam. Plaquet – Halle
3/1/2019

Wij kunnen bevestigen dat Dormex ons het ongelooflijke advies gaf om een Beautyrest by Simmons matras te nemen: het is niet alleen super koopwaar met een bangelijke service. We geniet nu 365 dagen op een jaar van een luxe hotel ervaring…! 
Fam. Van Riet – Antwerpen
21/12/2018

Zeer tevreden over onze aankoop. De professionele service van aankoop tot levering was top!
Els H. – Wuustwezel 
18/11/2018

Beste Chris, We hebben geslapen als marmotten op onze nieuwe Beautyrest Black Golden Hill. 
JVR – Antwerpen
11/10/2018

Hoi chris Zoals beloofd een update over het Vinci Down Deluxe Shoulder. Het was even wennen, maar hoe langer ik erop slaap, hoe beter mijn nek en schouders aanvoelen. Mijn nekklachten zijn enorm verminderd. Bedankt voor de begeleiding in de showroom.
Gunter K – Oostmalle
6/5/2018

Zeer tevreden over onze aankoop (complete boxspring met Beautyrest Black Soft matras). Nooit meer rugpijn gehad na aankoop van onze matras. Voor ons is er nog maar 1 adres als we aan vernieuwing van matras/kussen zijn. De medische kennis van Chris gaf ons vertrouwen. De professionele service van aankoop tot levering was top! Hun service is gewoon 5 sterren waard.
Fam. Frijters-Haest – Wuustwezel
8/1/2018

Goeiemorgen Chris, De Simmons Aube matras in de logeerkamer is een SUCCES. Bedankt voor het advies en de de correcte prijs. 
Jan V.R. – Antwerpen
23/12/2017

Voor een zalige slaap ervaring, een vriendelijke service en een echte boxspring zoals op hotel: Dormex SlaapComfort … een tevreden klant. 
Tom Janssen – Merksplas
19/12/2017

Beste Chris, We zijn heel blij met ons bed. We hebben tot nu toe al heerlijk geslapen in ons nieuwe bed, de Beautyrest Black Medium. Mvg, Katrien
Katrien – Gent
8/12/2017

Beste Chris, Ondertussen slapen we enige tijd in ons zalig nieuw bed. We zijn heel tevreden met de keuze die we gemaakt hebben
Fam. Vantournhout – Kapellen
31/5/2017

Beste, Na 30 jaar op een waterbed te hebben geslapen besloten wij om over te stappen naar een Beautyrest Diamond matras en Dormiline boxspring. Wij zijn zeer tevreden.
Verdonckt – Kapellen
4/5/2016

Beste, Slapen sinds enkele weken op een Simmons Sensoria Aube matras. Zijn super tevreden. Mijn man zijn rugklachten zijn bijna helemaal verdwenen. We zijn zowieso van plan om dezelfde matras te leggen in ons buitenverblijf aan de kust. Tot binnenkort.
Van den Heuver – Ekeren
8/4/2016

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Velden met een * zijn verplicht.