Matrassenwinkel Antwerpen

Home » Matrassenwinkel Antwerpen

Dormex is uw matrassenwinkel nabij Antwerpen voor een gezonde nachtrust. Ergonomie is bij ons het sleutelwoord. We geven u slaapadvies en gaan samen met u op zoek naar een geschikte matras, lattenbodem en hoofdkussen. Onze service bespaart u heel wat nek- en rugklachten.

Matrassenwinkel nabij Antwerpen voor een zachte slaap

In onze showroom in Wuustwezel vindt u diverse matrassen van het merk Simmons. Dit merk heeft een kwaliteitslabel en beschikt over een unieke technologie, die zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht om zo drukpunten te beperken. Uw wervelkolom krijgt een perfecte ondersteuning en u geniet van een optimale nachtrust. Daarnaast bieden we ook matrassen aan van het merk DormiLine. Bij onze matrassenwinkel nabij Antwerpen vindt u een matras voor elk budget. We leveren en plaatsen gratis uw matras in uw slaapkamer.

Koop uw luxueus bedlinnen en ergonomische kussens

Naast matrassen verkopen we ook lattenbodems, boxsprings, ergonomische kussens en bedlinnen. Kortom, we hebben alles in onze matrassenwinkel in de regio Antwerpen om u een fantastische slaap te geven. Wanneer u langs komt tijdens de openingsuren of een afspraak maakt, geven wij u advies over al onze producten. We hebben een rugverpleegkundige in huis, die u helpt met het zoeken naar de juiste matras. Ontdek snel onze service in de showroom. Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag op 03 295 63 19.