Pocketvering matras

Home » Pocketvering matras

Bij Dormex in Wuustwezel koopt u de beste pocketvering matras. De matrassen van Simmons bevatten maar liefst 725 pocketveren voor uw zachte slaap. Wanneer u onze showroom binnenwandelt, voorzien we u van een vrijblijvend slaapadvies. Ontdek snel onze complete service en vind de matras van uw dromen.

Een Simmons is de beste pocketvering matras op de markt

Het merk Simmons was de eerste die gebruikmaakte van pocketvering in hun matrassen. Ook vandaag de dag blijven ze innoveren om u het best mogelijke slaapcomfort te bieden. Hun matrassen beschikken over 725 pocketveren, die individueel bewegen. Zo ondersteunt uw matras u gedurende de hele nacht en ontstaan er geen drukpunten. Deze matrassen met pocketvering zijn ideaal voor iedereen met lage rugpijn, maar ook voor iedereen die droomt van de perfecte, ergonomische nachtrust. We bieden de volgende types matrassen van Simmons aan:

  • Simmons Duetto
  • Beautyrest Luxury
  • Beautyrest Sensory
  • Beautyrest Black

Ontdek de matras die het beste bij u past dankzij ons slaapadvies

Voor het kopen van een matras neemt u best uw tijd. Daarom verwelkomen we u altijd rustig in onze winkel en vragen naar uw wensen. Vervolgens probeert u alle matrassen uit in uw favoriete slaaphouding. Daarnaast koopt u bij ons ook uw ergonomisch kussen en lattenbodem. Kom snel langs in onze showroom of maak telefonisch een afspraak op het nummer 03 295 63 19.