Rugklachten matras advies

N

Wereldwijd bekend in top hotels

N

Para-medisch slaapadvies

N

Gratis levering in de BeNeLux

Heeft u last van rugklachten en zoekt u een matras met het gepaste advies? Bij Dormex helpt een rugverpleegkundige u bij het kopen van een nieuwe matras. Zo weet u zeker dat u het juiste product in huis haalt en geniet u jarenlang van een klachtenvrije slaap.

Koop met rugklachten altijd een matras met het juiste advies

Bij de matrassenwinkel Dormex in Wuustwezel maakt u een afspraak of wandelt u binnen tijdens de openingstijden voor slaapadvies op maat. U vertelt over uw rugklachten en vervolgens geven wij advies over uw matras. U probeert alle matrassen uit en samen vinden we de matras die uw klachten vermindert. Een goede matras zorgt er immers voor dat er geen drukpunten ontstaan en dat uw wervelkolom volledig ondersteund is. We bieden ergonomische matrassen aan van de merken DormiLine en Simmons. Met ons advies vindt u altijd een matras die uw rugklachten vermindert binnen elke prijsklasse. Kijk zeker ook regelmatig naar onze acties. Na de plaatsing van uw bestelling leveren en plaatsen we uw matras gratis bij u thuis.

Maak een afspraak voor uw droombed

Wenst u een uitgebreid slaapadvies voor de aankoop van uw matras? Wanneer u op voorhand een afspraak maakt, heeft u de showroom voor u alleen en nemen we uitgebreid de tijd om alle opties te overlopen. U maakt uw afspraak telefonisch via 03 295 63 19.


%%LangeTekstDeel5%%

Heeft u nog vragen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  • Velden met een * zijn verplicht.