Home » Slaapadvies

Bij de aankoop van een nieuwe matras is slaapadvies erg belangrijk. Kom daarom langs bij Dormex in Wuustwezel. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u op zoek te gaan naar het ideale bed. Het is zelfs mogelijk om een afspraak te maken voor passend slaapadvies. Stop met dromen over een perfecte slaap, want wij zullen het u geven.

Slaapadvies waar u een leven lang van geniet

Slaapadvies is een belangrijke pijler bij Dormex. Daarom helpt onze rugverpleegkundige u graag bij het zoeken van uw nieuwe matras. We zorgen voor een matras die uw wervelkolom in totale rust brengt en die geen drukpunten veroorzaakt. U neemt bij ons uitgebreid de tijd om elke matras te testen. We hebben verschillende matrassen van de merken Simmons en DormiLine. Dormex is daarenboven de officiële Belgische verdeler van Simmons. Een merk dat voorzien is met een kwaliteitslabel van kinesisten en fysiotherapeuten uit Frankrijk. U mag er zeker van zijn dat we u het juiste slaapadvies geven voor jaren met een rustige nachtrust. Wanneer u bij ons uw matras bestelt, krijgt u een gratis levering en plaatsing bij u thuis. Zo kunt u zo snel mogelijk zorgeloos slapen.

Maak een afspraak voor uw slaapadvies

Wilt u graag een matras kopen en zoekt u naar gepast slaapadvies? Kom dan tijdens onze openingstijden naar onze showroom in Wuustwezel of maak een afspraak voor een privé-tour via het nummer 03 295 63 19.